Επισκόπηση όλων

 »  Τα φιλικά της Μέλισσας και αναμονή για τρεις μεταγραφές

Η ανακοίνωση της "Α.Ε.Μ. Μέλισσας" για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων όπως αναρτήθηκε στο arta sport.
H AEM MEΛΙΣΣΑ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή των εξής φιλικών αγώνων Σάββατο 17 Αύγουστου με Εθνικό Φιλιππιάδας Τέταρτη 21 Αύγουστου με Κεραυνό Θεσπρωτικού Σάββατο 24 Αύγουστου με Αχιλλέα Νεοχωρίου όλα εκτός έδρας. Στις 28 η 31 του μηνός θα διεξήχθη και εντος έδρας φιλικός αγώνας είτε στο Δημοτικό στάδιο είτε στο γήπεδο του Γλυκοριζου. Πιθανόν να διεξαχθει φιλικό και με το Σκουφά Κομποτιου.
Στα μεταγραφικά στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν 3 μετεγγραφές της αμυντικής γραμμής οι 2 ποδοσφαιριστές ήδη συμμετέχουν στις προπονήσεις τις ομάδας που έχουν αρχίσει από τις 5 Αύγουστου στο γήπεδο του γλυκοριζου.Ο τρίτος έμπειρος αμυντικός των τοπικών κατηγοριών μας.
Σαν Μέλισσα Άρτας τα τελευταία χρόνια και καθώς αποτελούμε ένα καθαρά ερασιτεχνικό και αυτοοργανωμενο σωματείο και με την φετινή διοίκηση να απαρτίζεται από αρκετά άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει ούτε το 30 χρόνια ζωής , κάτι που αποτελεί όχι μόνο τοπική αλλά και σπάνια πανελλαδική κατεύθυνση. Δείχνοντας ότι η ιδιότητα του{παράγοντα} δεν αποτελεί ούτε αξίωμα ούτε αυτοσκοπό για κάποιους.
Θέλουμε να δηλώσουμε σε όλο τον Αρτινό ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές των τοπικών κατηγοριών ότι ποτέ δεν εξαπατήσαμε ούτε κοροϊδέψαμε κανένα με χρηματικές απολαβές και υποσχέσεις ούτε αφήσαμε να υπάρχουν αντιλήψεις για {επαγγελματίες των τοπικών κατηγοριών].Που να αμείβονται με μηνιαία ποσά που να ξεπερνάνε το μηνιαίο επίδομα ανεργίας και το σύνολο των απολαβών τους να φτάνει τα επίπεδα της FOOTBALL LEAGUE.
Σε καμία περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε καταστάσεις είτε σε συλλόγους που καλύπτουν τα έξοδα μετακίνησης είτε τις έκτατες ανάγκες ορισμένων αθλητών σε έναν καιρό οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.
ΥΓ Το σωματείο είναι πάντα ανοιχτό για όσους θέλουν να προσφέρουν και για όσους δεν θέλουν να εξαπατούνται από ψευτουποσχεσεις παραγόντων και σύγχρονων μεσσιών.

Σχολιάστε αυτή την ιστορία Προωθήστε την ιστορία αυτή σ'ένα φίλο Εκτύπωση αρχικής σελίδας  
24 Αυγ 2013, ώρα 09:21 AM EET